2010. január 27., szerda

Üdvözlet


minden olvasónak.
Ezzel a különlegességgel köszöntök mindenkit aki erre jár.
Nem tudom hányan láttátok már virágzásban ezt a növényt, én Zsibón fényképeztem a botanikus kertben. Nekem különleges volt nagyon, addig nem láttam ilyet.

Hát indítottam ezt a blogot, hogy itteni barátokat ide fogadjak és ne a facebookra. Igazából csak fényképeknek szántam, eddig ez lett belőle ami most van, s hogy mivé növi ki magát, még én sem tudom.
Köszönöm, hogy olvastok.


13 megjegyzés:

iri írta...

Igazan kulonlegesen szep ez a virag.Koszonom!Meg azt is hogy olvashatlak!Jo itt a "kuckoban"

sedith írta...

Óóóó, tényleg különleges! Még sosem láttam eddig; őszintén, nem is tudtam hogy virágozni is szokott!:P

Nem is tudom, mi a facebook, de már nem is akarom tudni. Annyi "izé" jelenik meg, hogy ha mindennek tagja vagy, akkor azt sem tudod hol a fejed. Nekem bőven elég az iwiw. (Lehet, hogy ez nem is ilyesmi, úgyhogy visszaszívom a kijelentést, ha nagy marhaságot mondtam::))

Csak bátran tovább a bloggal! :)
Edith

Anna írta...

köszönöm Iri, igazán kedves vagy. Olyan rég találkoztunk, hogy nem is tudom emlékszel-e rám egyáltalán. Jó volna látni téged újra.

Annácska írta...

Tényleg nagyon különleges virág, köszünjük, hogy megosztottad velünk és az is nagyon jó, hogy irsz, mert ez is egy nagyon jó módja kapcsolattartásnak!!!

Anna írta...

Köszönöm Edith. Én sem tudtam, hogy virágzik. nagyon vastag és nagy volt a virág, most már csak azt sajnálom, hogy nem tettem mellé a kezem, hogy legyen mihez viszonyítani.
Nem mondtál butaságot. Egy lére mennek ezek az oldalak, csak a felépítésükben különboznek. Engem is hívtak sok ilyen oldalra, de most már töröltem minden ilyen létező fiókot a nevünkről. A Facebook maradt mert ott vannak barátaink ismerőseink azokból az évekből amikor Angliába laktunk. Viszont most hogy beindítottam ezt a blogot meglátszik, hogy ott keveset tevékenykedek. Ez van. Nem lehet mindent, legalábbis nekem nem. Köszönöm a bátorítást.

Maresz írta...

Nagyon szép virág! Nekem sincs időm frissiteni a hi5-ot és iwiw-et... mióta elinditottam a blogot, csak ide irok, mikor időt szánok rá.

Gál Edith írta...

Naná, hogy olvasunk!!! :))
Gyönyörű a virág!
És nagyon örülök a blognak :)
Áldott napot.

Hilda írta...

Ez igazán gyönyörű :) nekem van ilyen virágom de még nem virágzott ,mert állitólag még fiatal (másfél éves ) , hátha fog nyillani akkor majd megosztom a csodálatos látványt :D

iri írta...

Persze hogy emlekszem Anna,ott valamikor Marosujvaron orvendtunk a hirnek,mert ugye mindnyajan szerettuk Palt s igy nejet is.De ugyebar hogy elszaladt az ido.Mar egesz nagy gyereketek (itek)van.
En hiszem hogy talakozunk!Valahogy csak ossze jon.

Piroska írta...

A szabadban is gyonyoru. Braziliaban a kerites mellett van ez a virag es igy viragzik.Ott lattam, hogy viragzik addig en sem tudtam. Udv nektek es gyogyulast.

Quilt Online írta...

si eu am aceasta planta dar nu am stiut ca poate sa faca astfel de minune..e atat de frumoasa..
ai un blog interesant, felicitari

Anna írta...

Multumesc mult Quilt Online.

Altair írta...

Ráadásul a termése ehető. ;o) Aki kóstolta, azt állította, hogy az íze a banánra és az ananászéra emlékeztet.