2010. február 15., hétfő

Istenfélelem

Londoni busz egy éve (autóból fényképeztem ezért ilyen a minőség) merész felirattal:
" There's probably no God, now stop worrying, and enjoy your life!"
Érdekes módon az Istentagadó amikor bajba jut egyszeriből megtalálja Őt. Hány orvos mondja el, ő még sosem látott ateistát a műtőasztalon. Általános az "Istenem csak most segíts meg" felkiáltás...

Nem az a kérdés, hogy van-e Isten, (az a tény, hogy vitatni lehet valamit már mutatja, hogy az a valami létezik) az itt a kérdés hogy akarjuk-e követni, félni Őt. Akarjuk-e megismerni milyen Ő? Akarjuk-e tudni, hogy mi a terve velünk?

Egy év kényszerszabadság után férjemnek döntenie kellett a jövő felől.
Vége a bizonytalanságnak, megszületett a döntés.
Lóna.
Isten segítségével ott lesz az otthonunk, a családunk (akiket már nagyon vágyok megismerni). Megyünk szolgálni, szeretni.

15 megjegyzés:

marika írta...

Kivánom Istenünk gazdag áldását rátok ott Lónán is!Szerintem jól fogod ott érezni magad:)

Szilvia írta...

lehetett volna brasso is???....jo lett volna:))az UR majd ide is kuld munkasokat:) tetszenek a bejegyzeseid, orulok, hogy olvashatlak:)

Matemusic írta...

Kivanunk sok erot, turelmet es aldast ottani szolgalataitokban.
Turelem kell mindenfele es szeretni ti tudtok ...

Imatkozunk ertetek
Agica es Balint

Salomé írta...

Nagyon örülünk a döntéseteknek, és hisszük, hogy az Úr küld ide.
Szeretnénk mellettetek állni, és segíteni a szolgálatban.
Nagyon várjuk, hogy itt lakjatok.
Szeretettel a Péter Család Lónáról.

Névtelen írta...

Péter Gyöngyi barátnőm Lónán lakik,azt hiszem igazi hívő asszonyt találsz benne.Nem ismerlek Téged, de az írásaidból megszerettelek.Tóth Irén Miskolc( itt is lelkipásztor hiány van::))

Maresz írta...

örülünk a jó hirnek, imádkoztunk értetek, hogy jó döntést hozzatok! Az Úr legyen veletek az új szolgálati helyen!

Anna írta...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Salomé, neked külön köszönöm. Nagyon várom a találkozást.
Kedves Irén, nagyon meglepett a megjegyzése. Alig írok magamról a blogon... Inkább személyes beszélgetéseken tudok megnyilni. Hátha majd találkozunk egyszer! Én hiszem hogy sok igazi hívő testvérre fogok találni. Az ajánlást köszönöm. :) Adjon az Úr munkást Miskolcra is.

KicsiKató írta...

Szia Anna!

Írj légyszi egy levelet a címemre (blogomban van jobb oldalon felül), küldök használatit:)

Kató

sedith írta...

Anna, én is további áldást kívánok az életetekre, munkátokra! Én is biztos vagyok benne, hogy jó pásztor veszi kézbe a nyájat!:)Hamarosan költöztök, akkor?

Apósomat is mindenhol visszasírják, annak ellenére, hogy szinte mindenhonnan a hívek üldözték el. De az emberek már csak ilyenek! Jézussal is ezt csinálták!

(Lóna az a falu, ami a Vásárhelyről Kolozsvárra vezető úton van Aranyosgyéres mellett? Románul Luna?)
Edith

Mostis Kinga írta...

Én is örülök és áldást a szolgálatotokra Lónán is!

Anna írta...

Edith kedves vagy. Ez Luna de Sus... talán úgy kellett volna írni hogy Magyarlóna? nem is tudom hogy egyben vagy külön... (Lónaiak segítsetek!!!) Még meg kell tanuljam. Kolozsvártól tizenkilóméter a váradi úton. Köszönöm Kinga neked is, hogy benéztél hozzám. Áldást a te munkádra is!

NKati írta...

Örülök annak, hogy Isten gyógyító és vezető kezét láthattam az életetekben. Isten áldjon meg az új helyeteken, adjon áldást a munkátokra!!!

Annamária írta...

Kívánom én is, hogy Isten áldásával menjetek tovább, habár nagyon jó volt veletek ez az egy év itt Somlyón. Isten kegyelmének tartom, hogy ideküldött, és megismerhetettlek titeket közelebbről. Nagyon nehéz lesz a megválás tőletek, de biztos Lónán is nagy szükség van rátok.
Nem akarok vétkezni, de egy kicsit irigylem a lónaiakat :D.

Johanna írta...

Mar kedden megtudtam az orvendetes hirt, mi is nagyon orvendunk a donteseteknek, imadkozunk ertetek, hogy az Ur aldja meg ottani szolgalatotokat, ezt a het veget is. Ismeretlenul is de az Urban testvereitek, volt lonaiak...es jol irtad a helyiseg nevet romanul is es magyarul is:)

Anna írta...

Johanna, köszönjük szépen. Hálás voltam ogy ott lehettem ezen a hétvégén is. Kezdünk ismerkedni, lassan de biztosan. Várjuk, hogy vége legyen az ingázásnak! Még a gyerekek is kérdezték, hogy hányat kell még aludni a következő látogatásig. Örülünk, hogy megszerették az új helyet, aránylag hamar.