2010. február 11., csütörtök

Romanesque



Ezt hogy hívják magyarul? 4 éve fényképeztem egy kis skót falu zöldségesboltjában.
Akkor úgy hallottam, hogy a brokkoli és karfiol keveréke? Ismeritek közelebbről? Itt nálunk még nem láttam, így nem tudom milyen íze van.

8 megjegyzés:

Monika írta...

Gőzöm sincsen,de találó az,hogy a karfiol és a brokkoli keveréke.Pont olyan.:)Ettél ilyet már?

sedith írta...

Anna, ez pagodakarfiol. A kis csúcsos rózsáiról kapta a nevét, amelyek oylanok, mint a pagodák tornyai. enni még nem ettem, de láttam hiperekben (fogalmam sincs, mennyi volt) és anyósom múltkor vett magot, úgyhogy majd nyáron-ősszel lehet, hoyg meg is kóstolom!:)
De ez ugye nem nyerményes játék volt?:D:D:D

Anna írta...

Mammka: nem ettem, ott vendég voltam és nem én szabtam meg a menüt, de nagyon kíváncsivá tett...
sedith: hogy te milyen jólinformált vagy! Félsz a nyereményektől? megnyugtatásként: ez kíváncsiskodó kérdés volt. Ezután nyitvatartom a szemem a hiperekben. Mármint amikor arra járok. Itt meg kell elégedjek a sarki boltokkal.

Tündi Daika írta...

Én is láttam itt ilyet Torontoban, dehát itt van egy csomó új zöldség, de kösz hogy felhivtad erre a figyelmem, lehet veszek következő alkalomkor egyet, és akkor leirom neked milyen volt az ize:)

Kiskukta írta...

Én sem ettem, de jó lenne kipróbálni:D

Kiwifruit-Shiree írta...

congratulations on winning the giveaway on Geta's blog, well done. I cannot read your blog, but everything looks wonderful. The water lily photo is so beautiful!

Csigi írta...

Szia! Én ettem, de nem szeretem. A brokkolit és a karfiolt igen, de ez tényleg a kettő között van. Olyan semmilyem szerintem, bár nagyon sokan szeretik.

Anna írta...

Dear Shiree, thx for popping in. I am planning to place in a google translator, then you can get a funny translation of my blog... I'm on Facebook for English readers.

Csigi, köszi hogy benéztél. A férjem a karfiolt nem szereti, a brokkolit igen. Én mindkettőt szeretem.